Rólunk mondták


„Megtanultam, hogyan tudom magam eladni, illetve egy kis önismeretet és lelki doppingot is sikerült szereznem…”

Az OTP Fáy András Alapítvány és az OK projekt

A több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkező OTP Fáy András Alapítvány az „Esélyt a Jövő generációjának!” mottó jegyében folytatja tevékenységét, melynek középpontjában a fiatalok pénzügyi, gazdasági és gazdálkodási ismereteinek bővítése, valamint a tudatos életpálya- és karriertervezés állnak.


Az Alapítvány finanszírozója az OTP Bank, azonban a támogatói döntések meghozatalában, a kuratórium munkájában független szaktekintélyek, rangos közéleti szereplők vettek és vesznek részt. Az elért szakmai sikerek leginkább két dolgon alapulnak: tevékenységünk egyrészt illeszkedik a kor társadalmi elvárásaihoz, másrészt folyamatosan igazodik a tinédzsereket érintő trendekhez.


2012-ben a pénzügyi, gazdasági és gazdálkodási edukáció és a magyar köznevelés szempontjából mérföldkőnek számító program indult az OTP Fáy András Alapítvány irányításával: a Benczúr utcában európai uniós forrás felhasználásával – a térségben egyedülálló módon – megkezdte működését a Középiskolások Országos Pénzügyi és Gazdasági Oktatóközpontja, röviden az O.K. Központ. Karrier programjainkat, a Karriersulit és a Karrieriskolát is ebben a modern technikai eszközparkkal rendelkező, ösztönző, motiváló környezetben valósítjuk meg. 

Az Alapítvány már több éve működtet pályaorientációt és karriertervezést segítő programot és honlapot. Ennek sikerén felbuzdulva, a társadalmi igényeket érezve, valamint a fiatalok jövőtudatossága fejlesztésének érdekében indítottuk el átfogó karrier programunkat az Erasmus+ Program keretén belül 2015-ben, amely során a résztvevők szert tehetnek a pályaválasztáshoz szükséges önismeretre, az életvezetésüket segítő önmenedzsment fogásokat sajátíthatnak el, továbbá betekintést nyerhetnek a munka világába és az egyes szakmák sajátosságaiba is.